Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare VEND I LIRE PUNE

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare VEND I LIRE PUNE

Per pozicionin

 Specialist i Çështjeve të Integrimit dhe Marrëdhënieve me Jashtë, Drejtorinë e Juridike dhe Integrimit.

PER ME TEPER KLIKONI NE LINKUN BASHKENGJITUR pub vend pune sp integrimi dji

Share on facebook
Facebook

PUNËKËRKUES

PUNËKËRKUES

Informacione dhe këshillim. Udhëzime për punësim. Pjesëmarrje në një trajnim. Shërbime të tjera ndërmjetësimi.
LEXO MË SHUMË

PUNËDHËNËS

PUNËDHËNËS

Publikimi i vendeve të lira. Shërbime profesionale rekrutimi. Mbështetje për punësim (programe të nxitjes së punesimit) Kontakte në vazhdim.
LEXO MË SHUMË

TRAJNIME

TRAJNIME

Kërkoni për të përmirësuar aftesitë tuaja profesionale? Merrni pjesë në kurset tona të formimit profesional në dhjetë qendra në të gjithë Shqipërine.
LEXO MË SHUMË