INSTITUTI I STATISTIKAVE VENDE TE LIRA PUNE

INSTITUTI I STATISTIKAVE VENDE TE LIRA PUNE

PER POZICIONET

1.      Kodi 92 – Specialist – Sektori i Prokurimeve, -Kategoria: III-b

2.      Kodi 93 – Specialist – Sektori i Finances – Kategoria: III-b

Aplikimet per vendet vakante te siperpermendura ne faqen e web te INSTAT jane bere sipas procedures online ne faqen: http://rekrutime.instat.gov.al//

PER ME TEPER KLIKONI NE LINKUN BASHKENGJITUR archive

Share on facebook
Facebook

PUNËKËRKUES

PUNËKËRKUES

Informacione dhe këshillim. Udhëzime për punësim. Pjesëmarrje në një trajnim. Shërbime të tjera ndërmjetësimi.
LEXO MË SHUMË

PUNËDHËNËS

PUNËDHËNËS

Publikimi i vendeve të lira. Shërbime profesionale rekrutimi. Mbështetje për punësim (programe të nxitjes së punesimit) Kontakte në vazhdim.
LEXO MË SHUMË

TRAJNIME

TRAJNIME

Kërkoni për të përmirësuar aftesitë tuaja profesionale? Merrni pjesë në kurset tona të formimit profesional në dhjetë qendra në të gjithë Shqipërine.
LEXO MË SHUMË