Është fakt që hapja e një biznesi të ri është një sipërmarrje e vështirë, aq më tepër kur duhet të kesh një staf të aftë për të dhënë rezultate sa më të mira e për një vijueshmëri të qëndrueshme të aktivitetit. Kompania “Abi... më shumë

Në vazhdimësi të ndërmjetësimeve të suksesshme mes kompanive private dhe Zyrës së Punës, po publikojmë rastin e Dallëndyshe Musait e cila gjendej në vështirësi financiare për shkak të mungesës së një pune. Subjekti “Big Alb Group” e... më shumë