Ketu publikohen VLP per bashki

  SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE   DHE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL,KATEGORIA EKZEKUTIVE   Niveli minimal i diplomës, Bachelor në Shkenca Ekonomike ose te barazvlefshem.     Në zbatim të nenit 22 dhe të nenit 25, të ligji... më shumë