Drejtoritë e Rajonale të Formimit Profesional

Drejtoritë Rajonale të Formimit Profesional Publik, (në varësi të SHKP), janë institucione që ofrojnë kurse trajnimesh dhe kualifikimesh të fushave të ndryshme teknike, sociale, ekonomike etj.

[Shperndarja gjeografike e Institucioneve të AFP ‘2018]

Adresat:

  • DURRËS

Lagja Nr. 17, Rruga: “P. Sorro”, (ish URT) – Durrës, Tel/Fax 052 229857, 052 221463,

  • ELBASAN

Lagjja:”Shënkoll” – Elbasan, Tel: 00 355 054 25 86 28

  • FIER

Lagjja: “16 Prilli”, Rruga: ”Llukan Toska”, (ish Fabrika e fermentimit të duhanit) – Fier, Tel : 0342 30853

  • GJIROKASTËR

Lagja: “Kodra e shtufit” – Gjirokastër, Tel: 00355 8426 8892

  • SHKODËR

Lagja: “Qemal Stafa”, Rr: ”Zogu I” (pranë shkollës “Ndre Mjeda“) – Shkodër, Tel & Fax: 022243108

  • Nr. 1 TIRANË

Rr: “Asim Vokshi”, (pranë shkollës “ Harry Fultz”) – Tiranë, Tel & Fax: 04 222 84 27, Fax: 04  225839

  • Nr. 4 TIRANË

Bulevardi: “Bajram Curri”, (pranë shkollës “ Besnik Sykja”) – Tiranë, Tel & Fax: 04 2 59978

  • VLORË

Zyra rajonale e punësimit (ish shkolla e naftës) – Vlorë, Tel& Fax: 033 22 67 59

  • QENDRA E LËVIZSHME, PËR ZONËN VERILINDORE

Bulevardi: “Bajram Curri”, (ish shkolla e rezervave, pranë stacionit për Selitë) – Tiranë, Tel & Fax: 04  2 25 58 45

  • KORÇË

Rruga: “1 Maji” – Korçë, Tel & Fax: 082 24 27 29


Untitled Document

PUNËKËRKUES

Informacione dhe keshillim Udhezime per punesim Pjesemarrje ne nje trajnim Sherbime te tjera ndermjetesimi.


PUNËDHËNËS

Publikimi i vendeve te lira Sherbime profesionale rekrutimi Mbeshtetje per punesim (programe te nxitjes se punesimi) Kontakte ne vazhdim.

TRAJNIME

Po kërkoni për të permirsuar aftesitë tuaja profesionale? Merrni pjese ne kurset tona te formimit profesional ne dhjetë qendra në të gjithë Shqipërine.